Uppfyll dina sparmål, gör en plan för de kommande månaderna!

Du har säkert någonsin tänkt på att göra en sparplan, men du har inte vetat hur du ska börja. Det finns många sätt att spara pengar och uppfylla dina sparmål, vill du veta hur du kan göra det? Börja här.

A sparplan realistiskt och effektivt är svårt att hantera eftersom det som kostar de flesta av oss i samhället är att förvalta våra pengar. Det är aldrig för sent att föreslå och försöka och till att börja med a bra planering och att du börjar kontrollera dina utgifter och inkomster för att nå de mål du vill uppnå. Om du vill kan du, vi berättar hur du gör!

Analysera dina konton och inkomster

börja med en realistisk personlig redovisning det visar sig lite kompliceradTja, det finns säkert många utgifter och att kontrollera dem är komplicerat för oss. Du kommer att komma på oändliga sätt att göra detta: skriva ner dina utgifter och mäta dem med din inkomst, försöka att inte spendera på vissa saker som inte är nödvändiga, granska inköpslistan innan du går till snabbköpet, etc.

vi alla skulle vilja kontrollera våra utgifter säkert, snabbt och effektivt Och visste du att det är möjligt i Ruralvía? Dess huvudsakliga mål är att hjälpa sina kunder och med Mis Finanzas kan du ha kontroll över din ekonomiska situation. I slutet av månaden kommer du att märka det, det är här du kan börja din sparplan för att nå dina mål. Fortsätt läsa!

Sätt upp några mål för dig själv

När man startar en sparplan det är viktigt att ha några tydliga mål. Föreslå uppnåeliga mål så att vi kan nå dem. Vet du vad du behöver för att få detta att hända? tillämpa SMART metodik. Det är nödvändigt att dina mål är väldefinierade, men de måste också vara specifika, mätbara, uppnåeliga, relevanta och tidtabeller. Därav ordet SMART (Specific, Measurable, Achievable, Relevant, Timely). Ska vi börja med a Smart sparplan Fråga oss om råd utan förpliktelser!

Bestäm dina utgifter

Ingen annan än du kan berätta hur du ska börja prioritera din konsumtion. Det är många som får månadslönen och spenderar den automatiskt, andra däremot delar den försiktigt och spenderar det som behövs för att ha en liten madrass. Har du tänkt på alla utgifter du har i din vardag? Säkert har du en hel del utgifter som, även om de verkar små idag, i slutet av året är större. Detta är vad som kallas myrutgifter och det är viktigt att vi ser över dem då och då. Man måste tänka på framtiden och satsa på en del välstrukturerad ekonomi med långsiktiga och kortsiktiga finansiella mål.

Utvärdera utgifter och gör justeringar

Hur många gånger har du sagt “Jag har mer skuld än inkomst”. I många hushåll är månadsinkomsten relativt stabil, men kostnaderna fluktuerar, så det är nödvändigt att göra en balansera dina utgifter och göra justeringar. Det finns många tips för att minska utgiftskostnaderna och öka intäkterna, men om du inte bestämmer dig för det kommer du aldrig att lyckas. Från enheterna i Caja Rural Group vill vi hjälpa dig med en rad finansiella alternativ för att ge den lilla skjuts som dina besparingar behöver.

Leta efter alternativ för att minska kostnaderna

Det viktiga är inte hur mycket du tjänar, utan hur du hanterar utgifterna. Det är lättare och mer lönsamt att spara varje dag i små utgifter och för detta är det nödvändigt att söka efter alternativ. Fasta utgifter kommer ensamma i slutet av månaden som el, vatten, internet, barnens sommarskola, hyrbil… och du måste alltid leta efter alternativ för att spara lite här och lite där .

Sätt en månadsbudget

Beroende på din inkomst är det viktigt att etablera en månadsbudget och specificera vad som ska vara procent du kommer att spara med jämna mellanrum. Du kommer att se att det först är svårt, men i det långa loppet kommer du att vänja dig vid det och i slutet av månaden kommer du att märka den där lilla nypan som du har föreslagit och som du ville ha.

Öppna ett annat konto

Det rekommenderas att använda en annat konto För att samla ihop de sparade pengarna, ett sparkonto där du sätter in ett månatligt fast belopp. Detta kommer att växa och lite i taget kommer du att inse att du sparar. Ha en sparkonto Det är praktiskt taget väsentligt i dagens samhälle. Du kan kontrollera alla våra planer och ta reda på det utan förpliktelser på något av våra kontor. Ta reda på det bästa alternativet för dig!

Dela det med familjen

De bästa sparplanerna börjar när du delar dem med familjen. Definiera målen för dina besparingar tillsammans och föreslå att varje gång analysera de mål som du har satt upp och om du realistiskt har uppnått det.

Kom ihåg att det viktigaste är att vara konsekvent med dina handlingar och satsa på proffs som kan hjälpa dig med det. Om du vill få professionell rådgivning för att analysera din ekonomi och kunna utforma en sparplan för att passa dig, kontakta oss.

Hur man blir kund hos Caja Rural

Om du har kommit så långt och du ännu inte är kund, kanske du vill tillhöra vår familj. För att göra detta, allt du behöver göra är ruralvía-mobilappen, tryck på knappen “Bli kund” och följ stegen som markerar processen.

  1. Välj den Caja Rural-enhet som du vill bli kund till.
  2. Fyll i den information som vi begär genom ett formulär.
  3. Det kommer att vara viktigt att du har legitimationen till hands för att kunna skicka den i nuläget.
  4. Du kommer att få ett videosamtal för att bekräfta din identitet.
  5. Du avslutar processen genom att underteckna dokumenten online.

Om några minuter kommer du att vara kund till den enhet du har valt.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *