8 anledningar till att Coworking Spaces är idealiska för nystartade företag

Coworking är en växande trend när det gäller att skaffa kontorslokaler där anställda från olika företag använder samma kontorsyta.

Delade arbetsutrymmen kan ge dig en komplett svit av kontorsartiklar, såsom privata mötesrum, kaffeområden, hot-desks och kök, bland annat. Den här delade arbetsmiljön hjälper dina medarbetare att träffas, nätverka, samarbeta i projekt och dela idéer.

Förutom nystartade företag som älskar att använda coworking-utrymmen, kan du använda en delad arbetsyta om du är frilansare eller distansarbetare. Eftersom efterfrågan på utrymme kan vara behovsbaserad, kan det vara det bästa alternativet för din organisation att ha en struktur som betalar efter användning.

När du letar efter ett coworking-utrymme för din startup, är det bra att leta efter en servad kontorsyta som tar dig minst tid att organisera. Ett utrymme som kommer in och används kan spara tid och pengar.

Den här artikeln ger dig några viktiga skäl till varför det kan vara det bästa alternativet för dig att ha ett coworking-utrymme för din start.

1. Det är flexibelt

I de flesta fall är coworking-utrymmen inte menade att vara ett evigt arrangemang. Det kan ta några månader eller flera år när du ger ditt nystartade företag tid att växa till den plats där du har ekonomiska muskler att hyra ett oberoende utrymme.

Detta innebär att det, vid tidpunkten för att lämna det gemensamma kontoret, kommer att vara en smidig övergång.

Allt du behöver göra är att ge din hyresvärd kanske en månads uppsägningstid, och du är redo att lämna.

Det finns inget krav på att parkera dina möbler för transport till den nya platsen eller behöva sälja den.

Du behöver inte heller säga upp prenumererade tjänster, som internet, telefon, eller behöva leta efter en ersättare för ditt hyresavtal.

2. Tycker om en stor familj

Coworking spaces investerar i välfärden och framgången för sina boende. Fokus är att bygga och utveckla en gemenskap och växa tillsammans.

Coworking spaces strävar efter att skapa ett hem för företag och människorna som ockuperar dem.

Förutom en gynnsam arbetsmiljö kan du njuta av organiserade initiativ och evenemang på fritiden för dina arbetare.

I coworking-utrymmen är det lätt att skapa goda kontakter med andra industrier som upptar samma utrymme, vilket kan resultera i affärsmöjligheter i framtiden.

Ett coworking-upplägg har en chans att ha mentorrelationer och samarbete eftersom du är omgiven av människor med olika akademisk bakgrund och olika gåvor, och du kan dra nytta av deras kunskap eftersom de också drar nytta av din.

3. Prisvärt

Det är ekonomiskt lönsamt att ha en delad arbetsplats i motsats till att hyra en hel kontorsvåning eller -kvarter åt ditt nystartade företag.

Omkostnadskostnaderna för utrymmet delas på alla parter som hyr utrymmet. Det som är bra med delade kontor är att kostnaden ingår i ett pris.

Inkluderat i den månatliga hyran, kanske höghastighetsinternet, värme- och belysningssystem, skrivbord och möbler, medan andra utgifter som skatter och fastighetsavgifter delas på.

Några extra fördelar kan vara gratis kaffe. Om du skulle sätta upp alla dessa själv och välja leverantör, skulle de allmänna kostnaderna skjuta upp långt över din verksamhets förmåga att hantera.

Det betyder att coworking spaces kan vara det enda alternativet för att ge dig det bästa erbjudandet.

4. Det finns en befintlig kontorskultur

Det är inte en överraskning att höra arbetsgivare prata om bra arbetsplatskultur. Som tur är kan du dra nytta av det befintliga samhället i en samarbetsmiljö som redan har en arbetsplatskultur.

Vad du behöver göra är att identifiera rätt kultur du behöver för ditt företag.

Ditt företag har också ett väl avrundat utbud av olika inflytelserika människor runt omkring dig.

Om du arbetar som frilans kan du arbeta bland andra frilansare som arbetar med olika mönster hjälpa dig att lära dig värderingarna av balans mellan arbete och privatliv.

5. Du kan ha ett privat kontor

Efter en tid kan ditt företag öka sina intäkter till ett bra belopp, vilket kan hjälpa dig att hyra ett privat rum som fortfarande finns i coworking-utrymmet.

Det är inte alltid så att ett delat kontor ska vara ett stort rum, men det kan finnas privata rum med gemensamma verktyg, som internet, kök och toaletter.

Även om det är ett privat rum är kostnaden fortfarande lägre jämfört med de vanliga kontorsinställningarna, och du kan ha ett fullt utrustat utrymme, isolerat och med tillgång till andra delade tjänster.

6. Motivation

En samarbetsmiljö kan hjälpa dig att uppleva den immateriella känslan av motivation. Att arbeta hemifrån kan vara frestande att vara odisciplinerad och demotiverad.

Om du är som vilken grundare eller frilansare som helst, kan du tycka att det är utmanande att hålla dig från distraktionerna med att arbeta hemifrån.

Således kan en viss nivå av kultur och struktur för att spegla en kontorsinställning vara mycket oumbärlig, vilket du kan få i ett coworking-utrymme.

Att börja arbeta från ett coworking-område kan därför hjälpa dig att etablera en rutin som liknar en kontorsmiljö och hjälpa dig att fokusera på ditt arbete.

Dessutom kan du finna att du arbetar bland andra motiverade, framgångsrika och självgående individer som kan vara påhittiga för dig om hur du kan hantera dig själv för maximal produktivitet.

Generellt kan arbete i sådana situationer göra dig mer produktiv, till skillnad från att arbeta hemma

7. Aveny för social interaktion

Förutom nätverkande och motivation som du kan få när du är i en samarbetsmiljö, kan du också kunna hantera ensamhet på grund av bristen på människor att interagera med, vilket är en vanlig aspekt av frilansare.

Att ha många timmar ensam kan vara deprimerande, speciellt om du är en utåtriktad person. Det enda sättet att motverka ensamhet skulle alltså vara att flytta till ett coworking space.

8. Skapar ett professionellt kontorsutrymme

De flesta startups startas hemma. Du kanske upptäcker att den här miljön inte är lämplig längre.

Vissa kunder kan vara obekväma med att ha affärsmöten på restauranger eller kaféer.

Att hyra utrymme i ett coworkingutrymme skapar därför en professionell miljö där du kan hålla dina produkter eller tjänster affärsmöten med dina kunder.

Slutsats

Att starta ett företag kan vara det mest stressande du kan stöta på som affärsperson. Under de första åren av din start måste du spara så mycket pengar som möjligt så att du kan ge tid för ditt företag att växa.

Ett sätt att spara på kostnaderna är genom att hyra ett coworking-utrymme som hjälper dig att nätverka, dela verksamhetens löpande kostnader, håller dig motiverad och erbjuder flexibilitet när du vill flytta, bland annat.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *