9 bästa städer att flytta till och starta ett företag i USA

Om du funderar på att flytta och starta ett företag, vet du vilken stad som skulle vara bäst? Det bästa vore om du var nära din målgrupp, i en stad med god ekonomi och någonstans som kommer att vara välkomnande för nya företag.

Dessa faktorer kan göra det svårt att välja rätt stad för ditt företag. Med så många städer i USA kan det verka omöjligt att hitta den perfekta för dig och ditt företag.

Oroa dig inte. Vi har gjort allt det hårda arbetet åt dig och sammanställt vår lista över de åtta bästa städerna att flytta till och starta ett företag i USA. Dessa är bra ställen för entreprenörer som letar efter en spännande miljö, massor av möjligheter och låg kostnad av levande.

1. San Francisco, Kalifornien

San Francisco är en spännande miljö, med massor av möjligheter och låga levnadskostnader. Det har en blomstrande ekonomi, med massor av företag och invånare.

Den har också en blomstrande teknisk industri, vilket gör den populär bland entreprenörer. Om du vill komma djupt in i startup-scenen är San Francisco din bästa insats.

San Francisco är nästan 20 procent högre än andra större städer när det gäller levnadskostnader. Som sagt, San Francisco har fortfarande lägre levnadskostnader än New York City eller Washington DC, så om du vill vara nära Silicon Valley (och allt som kommer med det), så kan detta vara ditt bästa alternativ.

2. Austin, Texas

Austin, TX är en spännande plats för entreprenörer. Austin har den lägsta levnadskostnaden av alla städer på vår lista, vilket innebär att du sparar mer pengar medan du bygger upp ditt företag.

Austin har också en blomstrande ekonomi och massor av möjligheter för entreprenörer att växa sina företag. Staden arrangerar till och med sin egen “Innovationsvecka” varje år för att lära sig mer om att starta företag och träffa andra entreprenörer.

Austin är också ett utmärkt val eftersom det har den näst största koncentrationen av Fortune 500-företag utanför Silicon Valley. Med sina lägre levnadskostnader och enkla tillgång till riskkapital är denna stad perfekt för entreprenörer som vill starta sitt nästa företag eller utöka sitt nuvarande företag med nya satsningar.

3. Houston, Texas

Houston, TX har många Fortune 500-företag, som erbjuder entreprenörer många möjligheter. Dessutom ägs många företag i Houston av minoriteter och kvinnor, vilket gör det mycket gästvänligt för entreprenörer av alla slag.

Startkostnader är inte oöverkomliga och antalet personer i Houston som startar nya företag ökar varje år, alla bra skäl att överväga att starta ditt nästa företag i Bayou City.

4. Minneapolis, Minnesota

Minneapolis, Minnesota är ett bra ställe att starta ditt företag på. Det är en progressiv stad som har många möjligheter för entreprenörer. Dessutom är levnadskostnaderna lägre än andra städer på den här listan.
Minnesota är hem för Target, Best Buy och 3M, alla topparbetsgivare i området. Utbildningssystemet i Minneapolis är också välrenommerat, och staden har en låg brottslighet.

5. San Jose, Kalifornien

Den första staden på vår lista är San Jose, Kalifornien. Det är i hjärtat av Silicon Valley och är hem för många av världens största teknikföretag. Levnadskostnadsindexet i San Jose är bara 91, vilket betyder att det har ett magert levnadspris. Det finns många förmåner för entreprenörer i den här staden, som många lokala nätverksmöjligheter och ett aktivt näringsliv.

6. Columbus, Ohio

Columbus, Ohio är en toppstad för entreprenörer. Till exempel är det rankat som det 6:e bästa stället att starta ett företag i USA. Dessutom har denna stad låga levnadskostnader och rimliga bostadskostnader.

7. Nashville, Tennessee

Nashville, Tennessee är en av de bästa städerna att starta företag på. Denna stad är ett utmärkt val för entreprenörer som vill ha ett välkomnande samhälle och låga levnadskostnader. Nashville har också rankats som en av de bästa städerna för småföretag och entreprenörskap av WalletHub.

8. Boston, Massachusetts

En av de bästa städerna att starta företag i är Boston. Boston är en av de bästa städerna för entreprenörer eftersom den erbjuder många kvalitetsskolor och universitet, många innovativa startups och massor av resurser för entreprenörer. Den har också en blomstrande ekonomi med många möjligheter.

Dessutom har Boston ett enormt levnadskostnadsindex, så du behöver inte oroa dig för att spendera för mycket pengar. Du kommer att ha råd med hyra på din nystartade kontorsyta och kostnaden för att anställa anställda för ditt nya företag.

Staden har också en mager arbetslöshet på runt 4 %, så du kan vara säker på att det alltid kommer att finnas folk som söker jobb i området. Och om du hittar någon som inte har någon erfarenhet inom ditt område kan du enkelt lära dem vad de behöver veta.

9. Portland, Oregon

Portland, Oregon är en fantastisk stad för entreprenörer. Den är rankad som den mest “boliga” staden i USA och har många fördelar för entreprenörer. Till exempel har Portland-startups tillgång till fler ängelinvesterare än någon annan stad i landet.

Dessutom rankas Portland nummer ett när det gäller innovation och skapande av jobb. Faktum är att med 39 % av alla hushåll som tjänar över 100 000 USD per år, innebär det att vara entreprenör i Portland att du kommer att vara omgiven av människor som vill hjälpa dig att lyckas.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *