Öppna ett konto UTAN lön: fördelar och krav

Ruralvía-blogg » Finansiell utbildning » Öppna konto utan lön

Öppna ett bankkonto utan lön Det är en av de frågor som väcker mest intresse bland användarna. Oavsett om det är för att du studerar, för att du är egen företagare, eller helt enkelt för att du just nu inte har en fast inkomst, är det nyttig information att veta vilken typ av bankkonto du kan komma åt utan löneuttag.

Vad är ett konto utan lön?

Icke-lönekonton är de där Finansiell enhet kräver inte som ett huvudkrav att ha hemvist den inkomst som härrör från ett anställningsavtal. Det är med andra ord finansiella produkter där det inte är nödvändigt att ha en lönelista för att utföra basverksamheten.

Icke-lönekonton är idealiska för de kunder som inte har en fast inkomstmen de behöver ett bankkonto för till exempel:

 • Gör överföringar.
 • Ta ut kontanter.
 • Direkta kvitton.
 • Använd betalkortet.

Men även om ett konto utan lön inte kräver att ha en fast och stabil inkomst varje månad, i många fall i syfte att förbättra vissa villkor och till och med eliminera vissa provisioner, begärs en serie månatliga kvitton för att få hemvist.

Fördelar checkkonto utan lön

förmodligen största fördelen med att öppna ett konto utan lön Det är att kunna komma åt en bankprodukt utan att presentera en fast och månatlig inkomst. Därför är detta konto idealiskt för klienter som ännu inte kommit ut på arbetsmarknaden, eller personer som saknar lön av olika anledningar.

Utöver denna viktiga förmån kan de huvudsakliga icke-lönekontona också erbjuda vissa förmåner, som beslutas av varje enhet, till sina kunder, såsom:

 • Gratis överföringar och överföringar mellan konton.
 • Tillgång till det digitala bankgränssnittet. Möjlighet att använda appen för att göra bankrörelser.
 • Avgiftsfritt betalkort.
 • Gratis kontantuttag, så länge det görs i tillhörande uttagsautomater.
 • De har vanligtvis inte permanens, vilket gör att kontot kan stängas utan lön när kunden inte längre behöver det.

Sparalternativ för kunder utan ersättning

Som vi har nämnt i tidigare rader så är kontot utan lön ofta adresserat till användare som inte är kopplade till ett anställningsavtal nödvändigtvis. Inom denna målgrupp finns ungdomar och studenter.

➣ Avgiftsfria sparkonton för ungdomar och studenter

Av denna anledning inkluderar de flesta finansiella institutioner någon typ av specifik sparprodukt för de yngsta. Dessa är provisionsfria bankkonton, specifikt kopplade till sparande och med villkor skapade för att tillgodose efterfrågan från denna befolkningsgrupp.

Till exempel, från enheterna i Caja Rural Group kommer du att kunna hitta Ungdomskonto INen sparprodukt som syftar till användare mellan 14 och 30 år. Som med andra icke-lönekonton kräver Joven IN-kontot ingen fast månadsinkomst och låter dig även utföra grundläggande operationer som:

 • Gör överföringar och överföringar.
 • Använd nätbank och de olika Ruralvía-tjänsterna.
 • Få detaljerad information om bankrörelserna på ditt konto genom ett månadsutdrag som du kan få via e-post eller post.

Om du vill ha mer information om förmånerna som ingår i det icke-lönekonto som riktar sig till yngre publik, ta reda på det på något av våra kontor eller besök Joven IN-webbplatsen

Bankkontokrav utan lön

Även om det har många fördelar att öppna ett bankkonto utan lön, är det också förknippat med några minimikrav som klienten måste uppfylla för att få tillgång till den.

Allt fler finansinstitut är alltså överens om tre krav när det gäller att införa villkor till nya kunder som begär ett konto utan lön:

 • Att vara över 18 år.
 • Öppna kontot via internet.
 • Utför grundläggande operationer via internetbank, bankomater eller enhetens webbplats.

Varför välja Caja Rural för att öppna ett konto utan att betala direkt insättning?

Från enheterna i Caja Rural Group är vi medvetna om det varje användare har specifika behov och ekonomiska omständigheterDärför erbjuder vi flera alternativ inom bankkonton utan lön.

När vi pratar om konton utan löner kan vi skilja på finansiella produkter inom två stora områdenberoende på vilken typ av kund de riktar sig till:

➣ Konton designade för användare under 30 år

 • Anteckningsbok på språng: sparkonto skapat för barn under 14 år. Det är vanligtvis utan provision och erbjuder en rad fördelar som tävlingar och lotterier för de minsta.
 • Ungdomskonto IN: riktar sig till unga mellan 14 och 30 år. Det är också vanligt att företaget tar bort provisioner och underhållskostnader.

➣ Andra produkter utan lön

I det här avsnittet hittar vi produkter som:

 • synkonto: ett tillgängligt konto för de kunder som inte har lön, behöver ha sina pengar när som helst och tillgång till ett gränssnitt som gör att de kan utföra dagliga rutiner. Till skillnad från icke-lönekonton för unga, i allmänhet synkontot Det har vanligtvis någon typ av provisioner och tillhörande utgifter att enheten kommer att informera dig hela tiden.
 • Onlinekonto: Dessa typer av konton kontrakteras direkt från Internet, när det gäller Grupo Caja Rural-enheter från Ruralvía, dess digitala banktjänst. Det är ett checkkonto som aviskontot, bara det I allmänhet är den fri från provisioner och tillhörande utgifter.

Om du vill ha mer information eller vet annat finansiella produkter som kan anpassas till kunder utan löndet bästa du kan göra är att gå till ditt närmaste Caja Rural-kontor.

Slutligen kan det vara intressant för dig att veta att om du fyller i formuläret som vi delar nedan kommer våra finansiella rådgivare att analysera din kundprofil så att uppmärksamheten blir ännu mer personlig och effektiv när du kommer till vårt kontor personligen. .

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *