Viktiga tips för att öka ditt iGaming-varumärke

Du börjar med iGaming-verksamheten och du vill göra namnet välkänt, populärt och närvarande över hela webben. Det är en självklar sak och alla ägare vill uppnå extremt höga resultat. Här är några tips som är effektiva, obligatoriska och kommer att göra en enorm skillnad.

Alla dessa NonGamStopBets-tips används av olika brittiska webbplatser utan GamStop-uteslutning och de är ganska framgångsrika på marknaden. Målet är att engagera fler användare, bygga varumärkesmedvetenhet och ranka din webbplats högre i Googles resultat. Använd alla tipsen för att få mest framgång.

Använd och avslöja licenser och logotyper

Detta är det första du kan och bör göra. Det är oerhört viktigt och kommer att göra en enorm skillnad. Du kan till exempel avslöja att din sida har en licens från Curacaos eGaming, MGA, UKGC eller någon annan spelmyndighet. Du bör avslöja att dina spel tillhandahålls av välkända mjukvaruutvecklare som Microgaming, NetEnt och alla andra.

Om närvarande bör lägga till logotypen för eCOGRA och alla andra företag med samma syfte. Detta talar om för användarna att din webbplats är säker, testad och erbjuder rättvisa och säkra spel. Främja ansvarsfullt spelande också. Det säger till spelarna att du bryr dig om säkerhet och hjälper mer än bara om vinsten.

Använd AI om möjligt

Detta är ett mycket viktigt tips men inte tillgängligt för alla märken, speciellt för nya. Vad det betyder är att du måste använda AI för att matcha och leta efter spelarnas preferenser. Sedan kan AI rekommendera liknande spel, skapa mer tilltalande bonusar endast för den spelaren och hjälpa honom att få den mest fantastiska användarupplevelsen.

AI är en av de mest tilltalande teknologierna inom iGaming-branschen som går ihop med dataanalys och en som kommer att ha ännu större resultat inom en snar framtid. Det rekommenderas starkt att börja använda det så snart du kan. Fördelarna är enorma och det finns inga nackdelar.

Externa kampanjer bör användas

Detta är ett enkelt men extremt effektivt tips. Målet här är att använda TV-annonser, Google Adwords och allt annat du kan för att få fler människor att engagera sig på din webbplats. Fler människor kommer att söka på din webbplats och fler kommer att vilja spela spel där. Detta säger också till Google att din webbplats är populär och kommer att rankas högre i resultaten.

Du bör sikta på organiska sökresultat. Detta är i grunden en sökning där en användare skriver in namnet på ditt varumärke och tittar på resultaten. Fler sökningar, bättre resultat och fler användare kommer att spela på din webbplats. Det finns många alternativ här och var och en är viktig på sitt sätt.

Belöna, dela och be andra att dela

Varje gång en spelare vinner bör du avslöja det. Naturligtvis måste du skydda personlig information, faktiska detaljer och etc. Men om den spelaren delar sin vinst på andra sajter och med andra kunder kommer han att göra ditt varumärke mer känt, mer tilltalande och andra kommer att vilja ha en del av handlingen.

Detta är i grunden ett positivt omnämnande av din verksamhet. Fler människor kommer att vilja se vad det här handlar om och de kommer att bli bekanta med ditt företag mer. Så här kan du få ditt företag eller bättre sagt varumärke att sticka ut från mängden och bli speciell.

Var transparent

Uppdraget i detta fall är att göra allt innehåll transparent. Du måste avslöja vem som ligger bakom varumärket. Det här kan vara ett företag. Ägaren av märket. Det kan vara en ensam person eller det kan vara något annat. Människor vill veta mer detaljer än du kan föreställa dig och de vill se alla fakta och detaljer direkt.

Om du har spelat hos stora speloperatörer kan du se mycket information längst ner på hemsidan. Dessa detaljer finns alltid där. Tack vare dessa kan spelare se alla saker de behöver och de kan vara övertygade om att varumärket inte är en bluff.

De flesta spelare är oroliga för sin personliga information och detaljer. De vill veta vem som ska skydda dem och vem de kan lita på om det behövs. Allt detta låter enkelt, men det är oerhört viktigt.

Var uppmärksam på recensioner

Nej, detta betyder inte att du ska betala för en fullständig varumärkesrecension och dela länkar som användare kan klicka på och skapa ett konto. Vi hänvisar till recensioner från de faktiska spelarna. Uppdraget är enkelt. En spelare kommer att gilla din sida och han kommer att lämna en recension på en annan sida eller flera sajter.

Google och andra spelare kommer att se dessa recensioner och inse att ditt varumärke är pålitligt, säkert och har en enorm potential. Fler recensioner kan bokstavligen kopplas till fler resultat och fler användare. Detta kommer då att göra ditt varumärke välkänt och en säker plats att spela online.

SSL är obligatoriskt

Du måste veta att SSL är krypteringsteknik och det gör en webbplats säker genom att kryptera informationen så att andra parter inte har tillgång till dessa. Om du besöker en webbplats och den har ett lås bredvid URL:en betyder det att webbplatsen använder SSL.

Detta är avgörande. Alla spelare vill se detta och de kommer att undvika och ännu värre, de kommer aldrig att rekommendera en sida utan SSL. Även de som inte vet vad SSL betyder kommer att agera på samma sätt!

Å andra sidan kan vi se spelare överväga SSL-säkra varumärken som är mycket säkrare, mer tilltalande att använda och pålitliga. Detta är inte ett alternativ och det är något du bör börja använda från tidig start.

Vissa av er kommer att veta att massiva iGaming-leverantörer använder sociala medier-influencers. Några exempel kan vara Betsafe och deras koppling till Conor McGregor. Det finns otaliga exempel i verkligheten. En kändis kommer att marknadsföra ditt varumärke.

Han eller hon kan vara vem som helst som har kopplingar till iGaming-branschen eller till och med inte har det. Resultatet är uppenbart och enkelt. Fler människor kommer att se annonserna, fler kommer att njuta av dem och vill ha del av handlingen.

Föreställ dig bara att George Clooney marknadsför din webbplats. Vi valde honom för filmen Oceans 11. Fler kommer att vilja besöka den operatören. De flesta av dem kommer att spela ett spel eller två och de flesta kommer att förbli aktiva användare på den sidan.

Detta talar också om för dina potentiella användare att sidan är säker, att det inte är något nybörjarmärke med 10 spel, och att de kan förvänta sig enorma vinster och en fantastisk upplevelse.

Erbjud toppmarknadsbonusar

De flesta spelare kommer bara att skapa ett konto på sajten om den har bra bonusar. Ingen insättningsbonus är bra men sällsynt. En välkomstbonus är obligatorisk dessa dagar. Gratissnurr är också obligatoriska. Var transparent om bonusarna och erbjuda så många du kan.

Så, hur hjälper detta? Fler spelare kommer att vilja spela på din sida. Fler av dem kommer att förbli aktiva spelare och fler av dem kommer att rekommendera din sida till andra. Det betyder helt enkelt att fler människor kommer att vara engagerade och vill använda ditt varumärke, därför kommer Google att ranka det högre och fler människor kommer att känna till det. Tänk på att vissa spelare inte ens kommer att spela på sajter med dåliga bonusar!

Det sista ordet

Allt detta är värdefulla tips. För att förstå hur viktiga dessa är kan vi tillägga att dessa är viktiga marknadsföringsidéer och alla företagare måste använda dem så snart som möjligt. Utan dessa kan du förvänta dig dåliga resultat, färre spelare och sluta med ett varumärke som används av spelare som bara vill prova något och gå framåt. Som sådan måste du implementera alla dessa tips i början.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *